ANTISTRES PAKET ZA MENADŽERE

Svakodnevna izloženost stresu je jedan od problema koji je sveprisutan u današnjem društvu, koji za posledicu ima glavobolje, migrene, bolove u vratu i kičmi, nesanice,umor,dekoncetraciju i pad imuniteta.
Kao odgovor na ove probleme u "Moći Dodira" smo osmislili paket koji je prilagodjen menadžerima, ali i svima kojima je potrebna relaksacija duha i tela. Tretman započinjemo anti-stres masažom glave, šaka i stopala, odnosno tretiranjem refleksnih zona.
Masaža „Vulkanskim kamenjem“; kao naredni korak se obavlja laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem, stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Toplota koju emituje zagrejano kamenje prodire u dublje slojeve tela, tako da stimuliše širenje krvnih sudova, podstiče cirkulaciju čime se tkiva i ćelije dodatno oksigenizuju, ubrzava metabolizam i izmena materija u telu, ubrzava protok limfe i samim tim ubrzava detoksikacija, čišćenje i eliminaciju toksina iz tela.
Ovaj tretman smanjuje stres, pojačava cirkulaciju, pročišćava telo od toksina, uspostavlja energetski balans, obnavlja energiju ljudskog tela.
Nakon masaže se nanosi odgovarajuca maska za lice, prilagodjena tipu kože,a ceo dogadjaj upotpunjuje muzika sa zvucima prirode i specijalno odabran anti stres čaj “Moc Dodira".
antistres paket za menadzere-u
  • Antistres masaža glave  (masaža glave i refleksnih zona)  • Masaža vulkanskim kamenjem s kombinacijom aromatičnih ulja po izboru


 

  • Odgovarajuća  maska za lice  • Anti stres čaj
vreme cena
150 min. 4700 din
17721-3

PONUDA MESECA

AKCIJA

PONUDA DANA

Radno vreme

Radno vreme 08:21 h
Neophodno zakazivanje termina !