MASAŽA "MOĆ DODIRA"

1mDizajnirana na osnovama višedecenijskog praktičnog iskustva i pažljivog proučavanja i praktikovanja višemilenijumskih istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika, naša masaža „moć dodira“, jedinstvena je po svojoj originalnosti i delotvornosti.
U toku tretmana koji traje dva sata, detaljno se obrađuje celo telo, od vrhova prstiju na nogama do temena glave, čime se postiže i primetni kozmetički efekat na licu i uopšte po celoj koži.

Sistematski se  obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) se posebno detaljno obrađuju. Naša masaža pozitivno utiče na psihičke procese, odnosno zanačajno se smanjuje nervna napetost i stresno stanje.
Kinezoterapijski i hiropraktički postupci i zahvati se primejuju tek nakon dobre pripreme okolnog tkiva i celokupnog organizma.
Takvim detaljnim tretmanom postižemo kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i 3mstimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa i imunobiološkog sistema celokupnog organizma.
Nakon neophodnog bloka tretmana i kasnijeg redovnog održavanja stanja, psihomotorne smetnje i ograničenja ili smetnje u kretanju se ublažavaju i otklanjaju. Bolovi i funkcionalna ograničenja u mišićno-skeletnom sistemu se ublažavaju i nestaju. Tonus kože i estetski izgled značajno se unapređuje, a organizam postiže svojevrsnu samoregulaciju telesne težine.

Trajanje: 120 min                            Cena: 3600 din

PONUDA MESECA

AKCIJA

PONUDA DANA

Radno vreme

Radno vreme 08:21 h
Neophodno zakazivanje termina !