SPECIAL MOMENTS (paket za dvoje)

Poklonite sebi i voljenoj osobi posebne trenutke u salonu "Moc Dodira".
Ovaj paket nudi priliku da zaljubljeni zajednički uživaju u masazi i blagodetima koje ona nudi.
Masažom "Moć Dodira" sistematski se obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) detaljno se obrađuju. Takvim detaljnim tretmanom postižemo energetski balans, kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa što dovodi do revitalizacije celokupnog organizma.
Masaža „Vulkanskim kamenjem“ se obavlja laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića, nakon čega je neophodno piti dosta tečnosti i ostaviti telu dovoljno vremena da se odmori. Toplota koju emituje zagrejano kamenje prodire u dublje slojeve tela, tako da stimuliše širenje krvnih sudova, podstiče cirkulaciju čime se tkiva i ćelije pojačano pune kiseonikom, ubrzava metabolizam i izmena materija u telu, ubrzava protok limfe i samim tim ubrzava detoksikacija, čišćenje i eliminaciju toksina iz tela.
Nakon masaže se nanosi odgovarajuća maska za lice, prilagodjena tipu kože,a ceo dogadjaj upotpunjuje muzika sa zvucima prirode i dva topla napitka po izboru.

posebni trenuci-u

- 1 x masaža “Moć dodira”sa aromatičnim uljima  

 

 

- 1 x masaža Vulkanskim kamenjem        

 

 

- 2 x odgovarajuća maska za lice   

 

 

- 2 x topli napitak po želji

vreme cena
150 min. 6900 din

PONUDA MESECA

AKCIJA

PONUDA DANA

Radno vreme

Radno vreme 08:21 h
Neophodno zakazivanje termina !