Paketi masaža

Cosmopolitan

SAMO ZA DAME

Cosmopoliten, paket namenjen damama, pruža divne trenutke relaksacije tela i duha.
U okviru tretmana koji traje 150 minuta dobijate kompletan tretman tela, pocev od pilinga tela, čime se odstranjuju izumrle ćelije a koža priprema za tretman toplom čokoladom.
Masaža toplom čokoladom, hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.
Putem nežne stimulacije energetskih tačaka tretman toplom čokoladom smanjuje napetost i stres, a miris čokolade daje prijatan osećaj relaksacije, opušta i popravlja raspoloženje.
Nakon masaže se nanosi odgovarajuca maska za lice, prilagodjena tipu koze,a ceo tretman upotpunjuje posebno odabrani čokoladni napitak po posebnoj recepturi ili izbor od 3 vrste čokolada.
PILING TELA
MASAŽA ČOKOLADOM
ODGOVARAJUĆA MASKA ZA LICE
TOPLA ČOKOLADA
Trajanje:
150 minuta
Cena:
5200 RSD

Antistres paket za menadžere

Svakodnevna izloženost stresu je jedan od problema koji je sveprisutan u današnjem društvu, koji za posledicu ima glavobolje, migrene, bolove u vratu i kičmi, nesanice,umor,dekoncetraciju i pad imuniteta.
Kao odgovor na ove probleme u “Moći Dodira” smo osmislili paket koji je prilagodjen menadžerima, ali i svima kojima je potrebna relaksacija duha i tela. Tretman započinjemo anti-stres masažom glave, šaka i stopala, odnosno tretiranjem refleksnih zona.
Masaža „Vulkanskim kamenjem“; kao naredni korak se obavlja laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem, stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića. Toplota koju emituje zagrejano kamenje prodire u dublje slojeve tela, tako da stimuliše širenje krvnih sudova, podstiče cirkulaciju čime se tkiva i ćelije dodatno oksigenizuju, ubrzava metabolizam i izmena materija u telu, ubrzava protok limfe i samim tim ubrzava detoksikacija, čišćenje i eliminaciju toksina iz tela.
Ovaj tretman smanjuje stres, pojačava cirkulaciju, pročišćava telo od toksina, uspostavlja energetski balans, obnavlja energiju ljudskog tela.
Nakon masaže se nanosi odgovarajuca maska za lice, prilagodjena tipu kože,a ceo dogadjaj upotpunjuje muzika sa zvucima prirode i specijalno odabran anti stres čaj “Moc Dodira”.
Antistres masaža glave (masaža glave i refleksnih zona)
Masaža vulkanskim kamenjem s kombinacijom aromatičnih ulja po izboru
Odgovarajuća maska za lice
Anti stres čaj
Trajanje:
150 minuta
Cena:
5600 RSD

Body & Soul

Posebno dizajniran paket za dame, predstavlja kombinaciju kozmetičkih tretmana i masaže.

Ovaj paket nudi mogućnost depilacije ruku i nogu ,zatim spa pedikir i manikir, i naravno masku za lice prilagodjenu tipu kože. Nakon kozmetičkih tretmana sledi relaks masaza ”Moć Dodira”. Koja ima za cilj potpunu relaksaciju celog tela i duše uz primenu tehnike masaže “Moć Dodira”. Prilikom ove masaže tretira se celo telo aromatičnim uljima, a posebna pažnja se posvećuje refleksogenim zonama čime se postiže energetski balans i potpuna harmonizacija i revitalizacija organizma .
Za vreme tretmana imate mogućnost da uživate u specijalnom relaks čaju “Moć Dodira” i adekvatnoj instrumental muzici.
DEPILACIJA RUKU I NOGU
SPA PEDIKIR I MANIKIR
RELAKS MASAŽA "MOĆ DODIRA"
ODGOVARAJUĆA MASKA
RELAKS ČAJ
Trajanje:
160 minuta
Cena:
6200 RSD

special Moments

Poklonite sebi i voljenoj osobi posebne trenutke u salonu “Moc Dodira”.
Ovaj paket nudi priliku da zaljubljeni zajednički uživaju u masazi i blagodetima koje ona nudi.
Masažom “Moć Dodira” sistematski se obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) detaljno se obrađuju. Takvim detaljnim tretmanom postižemo energetski balans, kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa što dovodi do revitalizacije celokupnog organizma.
Masaža „Vulkanskim kamenjem“ se obavlja laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića, nakon čega je neophodno piti dosta tečnosti i ostaviti telu dovoljno vremena da se odmori. Toplota koju emituje zagrejano kamenje prodire u dublje slojeve tela, tako da stimuliše širenje krvnih sudova, podstiče cirkulaciju čime se tkiva i ćelije pojačano pune kiseonikom, ubrzava metabolizam i izmena materija u telu, ubrzava protok limfe i samim tim ubrzava detoksikacija, čišćenje i eliminaciju toksina iz tela.
Nakon masaže se nanosi odgovarajuća maska za lice, prilagodjena tipu kože,a ceo dogadjaj upotpunjuje muzika sa zvucima prirode i dva topla napitka po izboru.
posebni trenuci.
1 x masaža "Moć dodira" sa aromatičnim uljima
1 x masaža vulkanskim kamenjem
2 x odgovarajuća maska za lice
2 x topli napitak po želji
Trajanje:
150 minuta
Cena:
8200 RSD
phone-handsetpushpinclockcrossmenumenu-circle