Special Moments

Poklonite sebi i voljenoj osobi posebne trenutke u salonu “Moc Dodira”.
Ovaj paket nudi priliku da zaljubljeni zajednički uživaju u masazi i blagodetima koje ona nudi.
Masažom “Moć Dodira” sistematski se obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) detaljno se obrađuju. Takvim detaljnim tretmanom postižemo energetski balans, kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa što dovodi do revitalizacije celokupnog organizma.
Masaža „Vulkanskim kamenjem“ se obavlja laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića, nakon čega je neophodno piti dosta tečnosti i ostaviti telu dovoljno vremena da se odmori. Toplota koju emituje zagrejano kamenje prodire u dublje slojeve tela, tako da stimuliše širenje krvnih sudova, podstiče cirkulaciju čime se tkiva i ćelije pojačano pune kiseonikom, ubrzava metabolizam i izmena materija u telu, ubrzava protok limfe i samim tim ubrzava detoksikacija, čišćenje i eliminaciju toksina iz tela.
Nakon masaže se nanosi odgovarajuća maska za lice, prilagodjena tipu kože,a ceo dogadjaj upotpunjuje muzika sa zvucima prirode i dva topla napitka po izboru.
posebni trenuci.
1 x masaža "Moć dodira" sa aromatičnim uljima
1 x masaža vulkanskim kamenjem
2 x odgovarajuća maska za lice
2 x topli napitak po želji
Trajanje:
150 minuta
Cena:
8200 RSD
phone-handsetpushpinclockcrossmenumenu-circle